giovedì 24 maggio 2012

Napoli, 25/05/2012

Non so come andrà a finire questa lotta che sto conducendo in solitaria, come uno che se ne va per mare con un guscio di noce ed ha quasi tutti contro, a dirgli: “Ma chi te lo fa fare? Che ci guadagni? Stai attento, che il sistema poi (più prima che poi) ti schiaccia…” mentre stanno lì, sotto il loro basto invisibile, come ciuchi piegati dal peso, piagati dalla sferza, inseguendo una carota che probabilmente non raggiungeranno mai, con un finto sorriso che gli stira la faccia come il Joker di “Batman”, l’ipocrisia che gli cola dappertutto come cerone ormai sciolto e pensano pure di essere “saggi, istruiti, persone di mondo”…
Il massimo che ho finora raggranellato è un “su, forza e coraggio, sei tutti noi, continua così, vai avanti che noi (forse) ti seguiamo (a debita distanza, se ti va bene, altrimenti chi ti conosce!)”.
Comunque ricordo sempre con sollievo un aforisma di Ghandi: “Quando dici la cosa giusta prima ti ignorano, poi ti deridono, poi ti attaccano, poi vinci.”






Greco  (ΕΛΛΗΝΙΚΗ Έκδοση) http://alexfocus.blogspot.it/2012/05/blog-post.html






Russo  (РОССИЯ версия) http://alexfocus.blogspot.it/2012/05/blog-post_25.html





=========00000=======0000===========00000=========00000=========
επιμελήθηκε η δράση Alex Focus Για Τα Άτομα και Πάλη Του Λαού

ΕΛΛΗΝΙΚΗ Έκδοση

Εισαγωγή Εικονιστικό

γρήγορα το μηχανισμό για την εκμάθηση

ΑΠΑΤΗΣ της ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ

Διασκευή από το βιβλίο:

ΥΨΗΛΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ - Η φθορά-κρατίας σε παγκόσμια δέρματος των ανθρώπων

του Savino FRIGIOLA,
Εκδόσεις: ControCorrente (Ιταλία), 2008


=========00000=======0000===========00000=========00000=========

Η παρούσα εργασία έχει σκοπό την αποκάλυψη, τη χρήση των κοινωνικών οργανώσεων που δραστηριοποιούνται στον τομέα για την εκπαίδευση των ανθρώπων και την οργάνωση των διαδηλώσεων ενάντια στην υπερβολική δύναμη της τραπεζικής ελίτ και οι διεθνείς κερδοσκόποι, στόχος του οποίου, όπως πάντα, είναι να κρατήσει κρυφό από τις μάζες η αλήθεια.

Η δημοσίευση και η διάδοση αυτής της έκθεσης έχει εγκριθεί από το συγγραφέα και Τρέχουσα ΜετρητήςΕκδότη. Οι θαυμάσιες τοιχογραφίες είναι έργο του καλλιτέχνη Laurent De Bona.

Η πρωτοβουλία αυτή συνδέεται με το σχηματισμό της Λέσχης τριών σημείων, δηλαδή:
1.       1. απόρριψη της ψευδούς χρέος που χτίστηκε από ιδιωτικές τράπεζες και οι πολιτικοί, και η δημιουργία εθνικής τράπεζας
2.     επιστρέψει στο εθνικό νόμισμα που εκτυπώνεται από το Νομισματοκοπείο
3.     χρηματοδότηση των δημοσίων έργων και όχι μόνο η κερδοσκοπία

Επεξεργασία και Σύνθεση με τον Alex Focus δράσης για τα άτομα και πάλη του λαού. 
Οποιαδήποτε αναφορά σφαλμάτων ή / και παραλείψεις είναι ευπρόσδεκτα στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  alexfocus@alice.it
δηλαδή το κελί +39.338.81.52.862 

Δεδομένου ότι η μη-γηγενείς ομιλητές ελπίζω ότι θα μου συγχωρήσει τα λάθη του λεξικού / γραμματικής ή υστερούν.

=========00000=======0000===========00000=========00000=========
“ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΝΑΥΑΓΙΟ”
Το νομισματικό σύστημα που βασίζεται στο χρέος
Δωρεάν μείωση του Vittorio Soldaini

ΕΠΙΖΩΝΤΕΣ ΕΝΟΣ ΝΑΥΑΓΙΟ

Σχήμα 1

Πέντε καναδική επιβιώσαντες προσγειώθηκε “στο νησί!".
Ευφραίνεται Φρανκ, ξυλουργός, ο Paul Farmer, Τζιμ αγρότης, ένας αγρότης και τέλος ο Χάρι Τομ, Prospector. Παύλος σημειωθεί ότι η γη ήταν κατάλληλο για την καλλιέργεια, ο Χάρι ανακάλυψαν μερικά οπωροφόρα δέντρα, Φρανκ βρήκε μια μεγάλη ποικιλία ξυλείας για να χτίσουν τα σπίτια για όλους. Τομ βρέθηκαν σημάδια πλούσια κοιτάσματα. Έγινε το νησί της Σωτηρίας.  

=========00000=======0000===========00000=========00000=========

ΝΗΣΙ ΠΡΟΝΟΙΑ

Σχήμα 2

Για πέντε άντρες μας, να πατήσουν το πόδι στη γη ήταν σαν να επιστρέφει στη ζωή από τον τάφο. Μόλις στεγνώσει και θερμαίνεται, η πρώτη αντίδραση τους ήταν να το εξερευνήσουν. Μια γρήγορη έρευνα ήταν αρκετή για να άρει τα οινοπνευματώδη ποτά τους. Κρίνοντας από τα κοπάδια των ημι-κατοικίδια ζώα που συνάντησαν, πρέπει να υπήρχαν άλλοι άνθρωποι στο παρελθόν. Jim, ο κτηνοτρόφος, ήταν σίγουρος ότι μπορούσε να τους εξημερώσουν και βάζουμε στην υπηρεσία τους.
Παύλος σημειωθεί ότι το έδαφος του νησιού, ως επί το πλείστον, ήταν κατάλληλο για καλλιέργεια.
Ο Χάρι ανακάλυψε μερικά οπωροφόρα δέντρα που λειτούργησε σωστά, θα μπορούσε να δώσει καλές αποδόσει.

=========00000=======0000===========00000=========00000=========

ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΑΦΘΟΝΙΑ

Σχήμα 3

Το Νησί της Σωτηρίας, με το έργο των πέντε ανδρών, έγινε πλήρης από όλα τα καλά πράγματα απαραίτητα για τη ζωή.
Ο πλούτος που δεν σχετίζονται με χρυσό ή χαρτονομίσματα, αλλά τα τρόφιμα, ένδυση, τη στέγαση, την πνευματικότητα, και όλα αυτά τα πράγματα απαραίτητα για τις ανθρώπινες ανάγκες.
Ο καθένας φρόντισε επίσης στην επιχείρησή του, χωρίς κανείς να χάσει τίποτα.
Ήξεραν από τη σοβαρή κρίση που έπληξε τον Καναδά για την έλλειψη χρημάτων: υπήρχαν άνθρωποι με άδειο κοιλιές και μεγάλες αποθήκες γεμάτες τρόφιμα που μόνο λίγοι μπορούσαν να αγοράσουν.
Νησί της Σωτηρίας φόρων ήταν άγνωστα και πέντε δεν ζουν με το φόβο της άφιξης του χρέους.

=========00000=======0000===========00000=========00000=========

ΈΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Σχήμα 4

Οι άντρες μας συχνά για να συζητήσουν τις επιχειρήσεις τους. Στο απλό οικονομικό σύστημα, ένα πράγμα είχε αρχίσει να τους ενοχλεί: ότι δεν είχε χρήματα.
Αντιπραγματισμός είχε τα μειονεκτήματά του: τα προϊόντα που πρόκειται να ανταλλάσσονται δεν ήταν πάντοτε έγκαιρη ή φρέσκο
​​όταν διαπραγματεύσεων. Μερικές φορές, ένας άνθρωπος θα μπορούσε να είναι ένα προϊόν μεγάλης αξίας που δεν θα μπορούσε να είναι, ωστόσο, αντισταθμίζεται από τα προϊόντα των άλλων ανθρώπων εκείνη την εποχή.
Με ένα νομισματικό σύστημα που ο καθένας μπορούσε να πωλούν τα προϊόντα τους σε άλλους για τα χρήματα. Με αυτά τα χρήματα θα μπορούσαν να αγοράσουν άλλα πράγματα που ήθελε, όταν ήθελε, και όταν ήταν διαθέσιμα

=========00000=======0000===========00000=========00000=========

Η ΑΦΙΞΗ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΝΑΥΑΓΟΣ

Σχήμα 5

Ενώ υποστηρίζοντας ότι είδε μια μικρή βάρκα με έναν άνθρωπο προσέγγιση το νησί. Ήταν ένας ναυαγός. Είπαν: «Η γη και τα δάση μας παρέχει όλα όσα χρειάζονται για να ζήσουν. Με μόνο τα χρήματα που θα διευκολύνει την ανταλλαγή των προϊόντων μας. "

"Είμαι ένας τραπεζίτης - δήλωσε ότι η νέα άφιξη - και αντιλαμβάνομαι το νομισματικό σύστημα, έτσι ώστε να έχετε όλα τον άμαχο πληθυσμό.

=========00000=======0000===========00000=========00000=========
Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ

Σχήμα 6

"Ο κ. Όλιβερ, ως τραπεζίτης μας, μόνο το επάγγελμά σας σε αυτό το νησί θα φροντίσει για τα δικά μας χρήματα, δεν χειρωνακτική εργασία. "
"Όπως και κάθε άλλη τραπεζίτης - είπε ο Όλιβερ πομπώδη - θα πραγματοποιήσει το έργο της σφυρηλάτησης της ευημερίας της Κοινότητας και ως εκ τούτου θα ικανοποιήσει τις επιθυμίες σας, τους φίλους μου. Όμως, στην πρώτη θέση, θα πρέπει να κατεβάσετε το σκάφος μου. Σε αυτό το χαρτί είναι και ένα τυπογραφείο, πλήρης, με μελάνι. Επίσης υπάρχει ένα μικρό βαρέλι, που σας καλώ να τη θεραπεία με τη μέγιστη φροντίδα. Περιέχει - Oliver συνέχισε με έμφαση - ο θησαυρός του όλα τα όνειρά του, είναι γεμάτο ΧΡΥΣΑΦΙ! Ναι, φίλοι μου, έχω αρκετό χρυσό για την ήπειρο. Αλλά δεν είναι χρυσός για κυκλοφορία, πρέπει να κρυφτεί, γιατί είναι η ψυχή των πραγματικών χρημάτων και η ψυχή είναι πάντα αόρατος. Αλλά θα εξηγήσω τα πάντα όταν λάβετε την πρώτη σας δάνειο ... "

=========00000=======0000===========00000=========00000=========

Η ΘΑΜΜΕΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ

Σχήμα 7

Όλιβερ τους έδωσε μια τελευταία ερώτηση:
"Πόσα χρήματα θα πρέπει να αρχίσουν να διευκολύνουν τις συναλλαγές σας κάνει?"
Μετά από υπολογισμούς μια μικρή "καθορίζεται ότι σε κάθε 200 δολάρια ήταν αρκετό. Oliver, το πρώτο φως της αυγής, έσκαψε ένα λάκκο στον οποίο κύλησε το βαρέλι. Το χρυσό ήταν κρυμμένο καλά! Βάλτε σε λειτουργία το μικρό του Τύπου για να εκτυπώσετε το μέγεθος ενός χιλ. $ 1 εισιτήρια. Ο τραπεζίτης σκέφτηκε ναυαγός:
"Πόσο εύκολο είναι να κάνει με τα χρήματα. Όλα αξία τους προέρχεται από τα προϊόντα που σας επιτρέπουν να αγοράσετε. Χωρίς να παράγουν αυτά τα νομοσχέδια θα ήταν άχρηστη. Πέντε μου αφελής δεν συνειδητοποιούν ποτέ. Πραγματικά πιστεύω ότι η αξία των χρημάτων τους προέρχεται από χρυσό! Η άγνοιά τους κάνει να τον κύριό τους! "

=========00000=======0000===========00000=========00000=========

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΧΡΗΜΑΤΑ?

Σχήμα 8

Οι πέντε δέσμες χαρτονομισμάτων ήταν πάνω στο τραπέζι, και ο τραπεζίτης είπε: “Εγώ θα εκτιμούσα την προσοχή σας. Η βάση όλων των χρημάτων που είναι χρυσό. Και είναι αποθηκευμένα στο σπίτι μου, και το χρυσό μου, ως εκ τούτου, τα χρήματα είναι δικό μου. Δίνω σε σας, αλλά όπως μπορείτε να δείτε, πρέπει να πληρώσετε το ενδιαφέρον, νομίζω ότι το 8% είναι λογικό"
"Ω, αυτό είναι λογικό, ο κ. Oliver», είπε ο πέντε.
«Ένα τελευταίο σημείο, τους φίλους μου, κάθε ένας από σας πρέπει να υπογράψει μια κάρτα. Με αυτό μπορείτε μόνοι σας δεσμεύει να πληρώσει τόκο και κεφάλαιο, υπό την ποινή της δήμευσης της περιουσίας σας. Αυτή είναι μια απλή τυπική διαδικασία. Η ιδιοκτησία σας δεν έχει ενδιαφέρον για μένα. Είμαι ικανοποιημένος μόνο με τα χρήματα. Και νομίζω ότι θα πάρω τα χρήματά μου και θα κρατήσει την ιδιοκτησία σας.”

=========00000=======0000===========00000=========00000=========

ΜΙΑ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Σχήμα 9

Και έτσι οι σημειώσεις του κ. Ο Όλιβερ έφτασε σε όλο το νησί. Επιχειρήσεις, απλοποιημένη από τα χρήματα, διπλασιάστηκε. Όλοι ήταν ευτυχισμένοι, τα χρήματα ήταν πραγματικά το αίμα του σώματος οικονομικών!
Στη συνέχεια, ο Tom είδε ότι, όπως και άλλοι, είχε υπογράψει συμφωνία για να επιστρέψει ο Oliver, μέσα σε ένα χρόνο, $ 200 συν τους τόκους: $ 16, έτσι ζήτησε από άλλους φίλους:
Μπορούμε να τιμήσουμε τις υποχρεώσεις μας; Αν δώσαμε όλους τους λογαριασμούς στο νησί, θα χάσετε $ 80 που ποτέ δεν τυπώθηκαν. Έχουμε πολλά προϊόντα, αλλά δεν έχουμε ένα ενιαίο δολάριο. Έτσι, ο Oliver μπορεί να αναλάβει όλο το νησί, διότι όλοι μαζί δεν μπορούμε να επιστρέψει τόσο κεφαλαίου και τόκων! Όλοι πέφτουμε nell'insolvenza και ο τραπεζίτης θα έχει τα πάντα! Πρέπει να κάνετε αμέσως μια συνάντηση για να αποφασίσουν γι 'αυτό, ο τραπεζίτης θα διαθέσει για την επίλυση του προβλήματος "
Έτσι αποφάσισε να επιδιώξει συνάντηση με τον Oliver.

=========00000=======0000===========00000=========00000=========

Η ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΗ ΜΠΑΝΚΑ

Σχήμα 10

Ο Frank Oliver άκουσε προσεκτικά εξηγώντας: «Πώς θα σας καταβάλουμε $ 1.080 όταν υπάρχουν μόνο $ 1.000 στο νησί?"
Oliver είπε: "Η διαφορά είναι ενδιαφέρον. Μην έχετε αυξήσει την παραγωγή σας? "
"Σίγουρα - είπε ο Φρανκ - αλλά $ 80 για τα συμφέροντα δεν έχουν κανέναν. Ρωτάτε για τα χρήματα, όχι τα προϊόντα μας. Έχετε εκτυπωθεί 1.000 $ αλλά ρωτήστε τον $ 1.080! "
Ο τραπεζίτης, ήρεμος, είπε: "Οι τραπεζίτες, για το καλό της κοινότητας, πάντα να προσαρμοστούν στις ανάγκες των καιρών. Ζητάμε μόνο το ενδιαφέρον και θα συνεχίσει να κατέχει το κεφάλαιο. "
Φρανκ, δήλωσε: "Είμαστε η διαγραφή του χρέους που οφείλουμε να $ 200?"
"Ω, όχι, - δήλωσε ο Όλιβερ - ένας τραπεζίτης δεν ακυρώνει ένα χρέος. Χρειάζομαι ακόμα όλα τα χρήματα που καταβάλλονται. Αν θα επιστρέψει κάθε χρόνο το ενδιαφέρον δεν είναι solleciterò η επιστροφή του κεφαλαίου. Ωστόσο, πρέπει να υπάρχει οργάνωση ως ένα έθνος, δημιουργώντας ένα σύστημα φορολογίας. Όσοι έχουν περισσότερα χρήματα, θα πρέπει να φορολογηθούν περισσότερο, οι φτωχοί θα πληρώσουν λιγότερο. Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να πληρώσετε το συνολικό ποσό των τόκων που μου χρωστάς και θα είμαι ικανοποιημένος. "

=========00000=======0000===========00000=========00000=========

OLIVER ΧΑΙΡΕ

Σχήμα 11

Όλιβερ συλλογίστηκε:
"Οι επιχειρήσεις είναι καλό. Αυτοί οι τύποι είναι καλοί εργαζόμενοι, αλλά ηλίθια. Η άγνοιά τους και την αφέλεια τους είναι η δύναμή μου.
Πιστεύουν ότι έχει ναυαγήσει, και φανταστείτε ότι δεν ήρθα εδώ με σκοπό, με όλο τον εξοπλισμό μου για εξαπατήσει !
Ζητώ τα χρήματα και, αντ 'αυτού, να τους δώσουμε τις αλυσίδες της σκλαβιάς.
Θα μπορούσαν να αυξηθούν μέχρι και ρίξε μου στη θάλασσα? Αλλά δεν νομίζω!
Έχω τις υπογραφές τους. Είναι έντιμοι άνθρωποι: οι εργαζόμενοι ...
Έχουν τεθεί σε αυτόν τον κόσμο για να εξυπηρετήσει τους χρηματοδότες.
Είμαι ο πλοίαρχος της Σωτηρίας νησί επειδή ελέγχουν τα χρήματα όλου του νησιού, θα μπορούσε να αποκλείσει το σύμπαν: τραπεζίτες, βιομήχανοι, πολιτικοί, στρατιωτικοί, καθηγητές, δημοσιογράφοι, όλοι θα είναι υπηρέτες μου. Οι μάζες είναι ευχαριστημένοι να ζουν σε καθεστώς σκλαβιάς, όταν αυτοί στην εξουσία ανήκει στο πολιτικό κόμμα που ψήφισαν
. "

=========00000=======0000===========00000=========00000=========

ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΑΝΥΠΟΦΟΡΕΣ

Σχήμα 12

Τα πράγματα χειροτέρεψαν, στη χειρότερη. Η παραγωγή ήταν υψηλή, αλλά το εμπόριο ήταν στα χαμηλότερα επίπεδα. Εμφανίστηκε το φαινόμενο της νομισματικής έλλειψη. Εκείνοι που πλήρωσαν τους υψηλότερους φόρους διαμαρτυρήθηκε ενάντια σε εκείνους που αμείβονται λιγότερο. Έθεσαν τις τιμές των προϊόντων τους για να αντισταθμίσουν τις απώλειες και οι άνθρωποι αγοράζουν λιγότερα. Ο τραπεζίτης προειδοποίησε για τον κίνδυνο του πληθωρισμού και συνέστησε την εμπιστοσύνη. Η χαρά της ζωής είχε φύγει. Τα προϊόντα που πωλήθηκαν σε πολύ χαμηλό κόστος, επειδή δεν υπήρχαν αρκετά χρήματα. Όταν θα μπορούσε να πωλήσει, θα έπρεπε να πληρώνουν φόρους στον Oliver. Ήταν μια πραγματική κρίση και οι πέντε κατηγορούνται μεταξύ άλλων για να διατηρήσει τις τιμές σε υπερβολικά υψηλές ή δεν καταναλώνουν αρκετά. Ο Χάρι σκέφτηκε την κατάσταση και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η «πρόοδος», που θεσπίστηκε με το νομισματικό σύστημα, είχε χαλάσει τα πάντα και αποφάσισε να μιλήσει στους φίλους του. Ξεκίνησε με τον Jim Oliver και αποφάσισε να πάει για μια διευκρίνιση.

=========00000=======0000===========00000=========00000=========

ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΑΜΠΤΗ

Σχήμα 13

Μια πραγματική καταιγίδα ξέσπασε στα αυτιά του τραπεζίτη. "Στο νησί, τα χρήματα είναι περιορισμένα, μπορούμε να τους φέρει, επίσης, για την ώρα! Μπορούμε να πληρώσουν ακόμα και την πληρωμή τους, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει ως αρχίσουμε. Δουλεύουμε μόνο για εκείνη, αλλά εξίσου δεν είναι σωστό! Έχουμε το έδαφος ως πρόστιμο το δυνατόν περισσότερο, αλλά είμαστε φτωχότεροι από ό, τι πριν από την ημέρα της άφιξής σας! "
Όλιβερ, δήλωσε στην πλαστή έκπληξη: "Ένα καλό τραπεζικό σύστημα είναι το γενικότερο καλό της χώρας. Αλλά για να λειτουργήσει καλά θα πρέπει να έχετε εμπιστοσύνη στον τραπεζίτη. Έλα σε μένα σαν πατέρας ... θα πρέπει να έχετε περισσότερα χρήματα; Μου βαρέλι του χρυσού είναι αρκετά για πολλές χιλιάδες δολάρια περισσότερο. Βλέπετε, αρκεί ipotechiate άλλες ιδιότητες σας και θα είναι διαθέσιμα άλλα χίλια δολάρια "
Και πέντε: "Έτσι, το χρέος μας θα πάει στα 2.000 δολάρια! Θα πρέπει να πληρώσουν διπλά ενδιαφέρον και να πληρώσει καλά για το υπόλοιπο της ζωής μας!"  Και Όλιβερ: "Η ιδιοκτησία σας θα αυξηθεί σε αξία και θα δανείζουν περισσότερα χρήματα. Δεν θα πληρώσω τίποτα περισσότερο από το υπόλοιπο κεφάλαιο και τόκους. Και μπορεί να μεταφέρει το χρέος του το ένα έτος στο επόμενο" Και τα πέντε: "Και θα αυξήσει τις αμοιβές από χρόνο σε χρόνο?" Όλιβερ:"Φυσικά, αλλά το εισόδημά σας θα αυξάνεται κάθε χρόνο" και πέντε "Ως εκ τούτου, ως η χώρα αναπτύσσεται με την εργασία μας, τόσο περισσότερο το χρέος αυξάνει?” Και κατέληξε ο Oliver, θριαμβευτικά: “Βεβαίως! Δεν υπάρχουν χρέη, καμία πρόοδος!"

=========00000=======0000===========00000=========00000=========

II ΛΥΚΟΣ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΕΙ ΤΑ ΑΡΝΙΑ

Σχήμα 14

Αυτό είναι ένα υγιές νομισματικό σύστημα, ο κ. Oliver?" ζήτησε από τους πέντε άνδρες και τραπεζίτης τους απάντησε: "Κύριοι, τα πολλά χρήματα που βασίζεται σε χρυσό και διατίθενται στο εμπόριο μέσω των χρεών. Το χρέος είναι ένα καλό πράγμα, κρατά τους άνδρες που αγωνίζονται για να αυξήσουν τον πλούτο τους. Ως τραπεζίτης, είμαι η δάδα του πολιτισμού και της προόδου εδώ στο νησί, όπου μπορείτε υπαγορεύσει την πολιτική σας και θα ρυθμίσει το επίπεδο της ζωής σας "Οι άντρες σηκώθηκαν από το ερεθισμένο επιβολή: "Ο κ. Oliver, μην πάρετε άλλη δεκάρα από εσάς! »και η απεριποίητος τραπεζίτης: “κύριοι, μην ξεχνάτε ότι έχω υπογραφές σας. Έτσι, ζητώ από όλους την άμεση εξόφληση, κεφάλαιο και τόκους". Οι πέντε, εμβρόντητοι: "Ακόμα και αν δώσαμε όλα τα χρήματα στο νησί, όμως δεν θα ήταν sdebitati μαζί σας!" είπε, "Έχετε υπογράψει ή όχι? Ναι? - Και τότε μαινόταν - Αν δεν θα εκπληρώσει τις υποχρεώσεις σας, τότε υπακούει με τη βία. Θα συνεχίσουν να εκμεταλλεύονται το νησί, αλλά προς το συμφέρον μου και σύμφωνα με τη θέλησή μου! "

=========00000=======0000===========00000=========00000=========

ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΊΟ ΕΛΈΓΧΟΥ ΤΟΥ ΤΎΠΟΥ

Σχήμα 15

Όλιβερ είχε πλέον τον έλεγχο των χρημάτων της κοινότητας, αλλά ήξερε ότι για να έχει τον απόλυτο έλεγχο που χρειάζεστε για την κατάστασή τους ανθρώπους με παραπλανητικά στοιχεία για να αποσπάσουν την προσοχή dall'individuare την πραγματική αιτία των προβλημάτων. Oliver είχε πάρει την τριβή μεταξύ των πολιτικών πεποιθήσεων των πέντε νησιού κατανέμεται μεταξύ των συντηρητικών και των δημοκρατών. Για να τεθεί ένας ενάντια στον άλλο, με τον Τύπο της άρχισε να δημοσιεύει δύο εβδομαδιαίες, "ο ήλιος" για τους Δημοκρατικούς, του οποίου η γραμμή "αν δεν είστε πιο ελεύθερη η υπαιτιότητα των συντηρητικών που προκαλούν πολύ υψηλό πληθωρισμό, λαμβάνοντας το τιμές ", ενώ ένα άλλο εφημερίδα, “το Αστέρι”  για τους συντηρητικούς ήταν στη γραμμή “η κατάσταση του καταστρεπτικού χρέους οφείλεται στους Δημοκρατικούς προδότες που ασχολούνται με το εμπόριο αντιπραγματισμού δίκτυο εκτός του επίσημου ".
Οι δύο ομάδες πάλεψαν σκληρά ο ένας τον άλλο, ξεχνώντας ότι ο πραγματικός επικεφαλής της θλίψεις τους ήταν ο τραπεζίτης, έγινε κυρίαρχος των χρημάτων τους, λόγω της απλότητάς τους
.

=========00000=======0000===========00000=========00000=========

ΕΝΑ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

Σχήμα 16

Η μεταλλοδιφής, Τομ, σε μια μικρή παραλία κρυμμένη από την υψηλή χλόη, βρήκε μια σωσίβια λέμβο σε ένα κουτί που περιείχε έγγραφα. Υπήρχε ένα βιβλίο: "Τα πρώτα χρόνια της Κοινωνικής Πιστωτικές" και αμέσως ως εξής: "Τα χρήματα είναι το όργανο μέτρησης των αξιών. Είναι ιδιοκτησία της κοινότητας. "
"Κάθε φορά που αυξάνει την παραγωγή πρέπει να αυξηθεί το ποσό των χρημάτων που πρέπει να εκδοθεί από την κοινότητα, χωρίς χρέος, δίνοντας εργασία στο δημόσιο συμφέρον. Οι αυξήσεις στην παραγωγή αυξάνονται,, αντίστοιχα το ποσό των χρημάτων σε κυκλοφορία. "
Τομ προειδοποίησε αμέσως τους συντρόφους του στο νησί.

=========00000=======0000===========00000=========00000=========

ΧΡΗΜΑΤΑ, ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ

Σχήμα 17

«Αυτό - είπε ο Τομ - είναι ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε χωρίς να περιμένει για έναν τραπεζίτη και του βαρελιού του χρυσού και δεν τίθεται σε καμία χρέος."
"Έχω ανοίξει ένα λογαριασμό στο όνομα του καθενός από εσάς. Στη δεξιά στήλη θέσει τις πιστώσεις, στα αριστερά δαπάνες αφαιρούνται από το λογαριασμό σας. Όλα αυτά είναι δυνατόν από την πίστωση χωρίς να καταβάλει τόκους σε κανέναν.”

=========00000=======0000===========00000=========00000=========

Η ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ

Σχήμα 18

Oliver γνώριζε τα πάντα, έλαβε μια επιστολή υπογεγραμμένη από πέντε: "Κύριε, δεν έχουμε κανένα λόγο έχουμε βυθιστεί στο χρέος και να αξιοποιηθεί. Εμείς δεν θα χρειάζεται πλέον να χρησιμοποιούν νομισματικό σύστημα σας. Από τώρα και στο εξής θα έχουμε όλα τα απαραίτητα χρήματα χωρίς χρυσό, ή να πληρώσει τα χρέη ή φόρους. Αλλάζουμε νόμισμα χρέος σας θα πιστωθεί αμέσως με αυτό. "
Όλιβερ αισθάνθηκε ότι η αυτοκρατορία του κατέρρεε. Κατάλαβε ότι οι άνθρωποι αυτοί είχαν ανακαλύψει από πού προέρχεται από την αξία του χρήματος και συνειδητοποίησα ότι η ανακάλυψή τους θα εξαπλωθεί ταχύτατα σε όλο τον κόσμο. Oliver είπε: «Αυτοί οι άνθρωποι έχουν ανακαλύψει την αξία του νομίσματος οδήγησε. Δόγμα τους θα εξαπλωθεί πολύ πιο γρήγορα από τη δική μου. Θα πρέπει να ικετεύουν τη συγχώρεση τους; Γίνομαι ένα; IO,
​​ένας χρηματιστής και έναν τραπεζίτη; Ποτέ! Αντί να προσπαθήσει να πάρει από αυτό το καταραμένο νησί!

=========00000=======0000===========00000=========00000=========

LA FRODE SMASCHERATA

Σχήμα 19

Πέντε άντρες μας αποφάσισε να γίνει ο τραπεζίτης να υπογράψει ένα έγγραφο δηλώνει ότι όλες οι υφιστάμενες περιουσιακών στοιχείων στο νησί που τους ανήκουν, συμπεριλαμβανομένης και της τυπογραφίας και το περίφημο χρυσό βαρέλι από τα οποία είχε ο Oliver να αποκαλύψουν πού έκρυψε. Το βαρέλι ήταν εκπληκτικά γεμάτο φως για χρυσό. "Αν ήταν γεμάτες χρυσό, θα είναι πολύ βαρύτερο."
"Αλλά, όπως ο χρυσός; Υπήρχε μόνο λίγες πέτρες! Να σκεφτείτε ότι πρόκειται για απάτη, ώστε το κακό να μισούν πραγματικά όλη την ανθρωπότητα! "
Ο ξυλουργός έθεσε θυμωμένα το τσεκούρι, αλλά ο τραπεζίτης είχε διαφύγει στο δάσος.

=========00000=======0000===========00000=========00000=========

ΑΝΤΙΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

Σχήμα 20

Ένα πλοίο, διασχίζει το νησί από τη διαδρομή πλοήγησης, παρατήρησε σημάδια στο νησί και έστειλε μια βάρκα για να ελέγξετε. Οι άντρες μας, άκουσα ότι το πλοίο ήταν καθ 'οδόν προς την Αμερική, πήγε επί του σκάφους και δεν μπορούσε να πάρει οτιδήποτε άλλο, πήραν μαζί τους την τεκμηρίωση σχετικά με το θέμα της νομισματικής και ορκίστηκε να εξαπλωθεί σε ολόκληρο τον Καναδά, όπου μίλησαν για τους εμπειρία, απλά για να μην σας αφήσει να βρείτε ότι η ανθρωπότητα σκλαβωμένη από πλασματικές χρέους που δημιουργήθηκε και που επιβάλλονται από την κλίκα των τραπεζιτών.

=========00000=======0000===========00000=========00000=========

Τελική εξέταση του Συγγραφέας

Δυστυχώς, είμαστε ακόμα στην ίδια κατάσταση στο νησί των πέντε άνδρες κάτω από το ζυγό του τραπεζίτη, με την επιβαρυντική περίσταση ότι το 15 ​​του Αυγούστου του 1971, με την κατάρρευση της τις συμφωνίες του Bretton Woods, όλοι γνωρίζουμε επίσημα ότι κάθε νόμισμα έχει τη δική του ζωή, χωρίς την ανάγκη Κανένα από τα αποθεματικά χρυσού. Το έντυπο αξία είναι ο τίτλος που ανατίθενται από τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν και αυτά πρέπει να πιστώνεται το ποσό που επιτυγχάνεται κατά τη στιγμή της έκδοσης.
Σε περίπτωση απουσίας του τι μπορούμε συνεχίσουμε όλοι, εκτός φυσικά από τους τραπεζίτες, να απόρους της τους.

=========00000=======0000===========00000=========00000=========

Σημείωση Alex Focus

Η ιστορία έχει δείξει πολλά να κάνουμε με μια αληθινή ιστορία, το νόμισμα της στο Νησί του Γκέρνσεϊ, το οποίο συνέβη το 1822 σε ένα από τα νησιά της Μάγχης Μάγχης (που δεν τελείωσε καλά για τους κατοίκους του νησιού, οι αρχές βίαια από τις βρετανικές εγκληματίες) , και να απομνημονεύονται από Γερτρούδη Coogan στο έργο του "Οι δημιουργοί του νομίσματος", εκδόσεις του Ar, 1998, όπως αναφέρεται επίσης από τον Bruno Tarquini στο έργο “του στην τράπεζα, τα χρήματα και η φθορά”, τα θέματα κατά ControCorrente, το 2010.

Ένας από τους λόγους που οδήγησαν στην αποκάλυψη του ακτιβισμού με την έννοια των στρεβλών μηχανισμών της κυριαρχικό δικαίωμα, σε αυτό το τέλη του 2011, ήταν η ξαφνική επιτάχυνση των καταστροφικών συνεπειών της παγκοσμιοποίησης, η οποία, κάτω από τα χτυπήματα της ψευδούς οικονομική κρίση που προκλήθηκε από το σατανικό δυνάμεις της οικονομική δύναμη, πιέζουμε όλοι επιθετικά προς μια πραγματική κρίση της οικονομίας της οικογένειας, της κοινωνίας, το πνεύμα.

=========00000=======0000===========00000=========00000=========

AlexFocus

0 commenti:

Post più popolari

Blog Archive

Blog Archive

Lettori fissi

Powered by Blogger.